Ge mig M-K!

image4
Mary-Kate är så snygg! Jag vill ha hela hennes stil.
Just nu känner jag bara för att shoppa loss mig sjukt rejält! Det hade vart så jäkla gött nu för min garderob är så sjukt tråkig och har knappt kvar några kläder efter min stora rensning. Jag hade lätt shoppat en massa om jag bara hade haft pengar. Men som tur är så börjar jag jobba snart igen! Snaaart har jag råd med en massa nya kläder <3


Halsen känns som en torr matta ungefär

Baby åker imårn.
Baby åker imårn, och det tycker jag är sådär såklart. 
Jag har inte en bra dag idag -  min hals håller på att ta kål på mig och jag vill bara härifrån.  
Börjar få panik när det gäller projektarbetet också, fyfan. Fick tillbaks Religionsprovet idag med, VG är man inte lite nöjd över med tanke på hur mycket jag pluggade och lade ner tid till det!
Nej, nu ska jag iväg till vårdcentralen så dom får kolla upp min helvetes hals. Hejhej

Tisdag.

Jag har kommit en bra bit på projektarbetet, och det är sjukt gött faktiskt! I lördags så var jag på Pete sux festivalen i Hjortsbergs idrottshall och jag hade kameran med mig. Det var 12 band som spelade och jag fick tagit bilder på de flesta av dom. Band som jag fotade t.ex. var: My secret way, Milkie, Seven days story, Atta (som var det bästa bandet för övrigt), Archus, Vencent Vicous och Kid Down. Fick riktigt snygga bilder, men min data där hemma har ju lagt av så den är på lagning, och därför kommer det att ta tid innan jag fått lagt in bilderna på datorn så att jag kan kolla och redigera dom, SUCK. Jag saknar min dator, den var så snabb och så bra, men icke, den tyckte inte om mig så den gick och dog bara sådär. Tack så jävla mycket. 
Idag ska jag vara med Niklas (som jag jag brukar göra, men aja) vi ska iaf möblera om på mitt rum är det tänkt, och det ska bli kul. På torsdag är det Alla hjärtans dag - myyyysigt <3

Skaffat ny blogg

Nu så har jag gått och skaffat en ny blogg - precis som om jag har gått oh köpt något, haha. Nej men jag har gjort en ny blogg för att denna sidan verkar vara mycke bättre, och det hoppas jag verkligen att den ska vara. Jag ska visa lite av mina bilder här har jag tänkt och skriva om allt och inget mellan himmel och jord. Härmed inleder jag nya bloggen öppnad! Armen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0